Українці можуть не платити за доставку газу: що потрібно зробити
Українці можуть не платити за доставку газу: що потрібно зробити

Українці можуть не платити за доставку газу: що потрібно зробити

Кожного місяця українці оплачують рахунки за газ, і окремо за його доставку, але відтепер деякі можуть цього уникнути.

Джерело Today.ua

Гроші. Кадр з ютуба
Гроші. Кадр з ютуба

Велика кількість України обурені тим, що потрібно оплачувати рахунки за "блакитне паливо", а потім ще й за його доставку, але тепер деякі можуть уникнути двійної оплати. Як це зробити?

У мешканців України існує кілька методів зекономити на оплаті електроенергії. Вони можуть подати заявку на отримання фінансової підтримки та встановити у своїх оселях двозонні електролічильники. Проте, є також способи зменшити витрати на газ, зокрема, на його доставку. Це стосується українців, які не використовують "блакитне паливо", але мають газові труби у своїх домівках. Зазвичай такі особи також отримують рахунки за газопостачання. Щоб уникнути необхідності сплачувати за цю послугу, споживачі повинні офіційно відмовитися від підписки. У такому випадку їм потрібно буде розірвати угоду з постачальником газу. Для отримання повідомлення про припинення газопостачання громадяни України мають звернутися до газової компанії у своєму регіоні або місті. Після цього необхідно буде зв’язатися з оператором газорозподільчих мереж для завершення угоди.

Якщо споживачі не бажають повністю відмовлятися від газу, вони мають можливість сплачувати найменшу вартість за постачання «блакитного пального», якщо газ не використовується.

В Україні скасували один вид лічильників, у Знай.ua дізнайтеся, як доведеться платити по новому

Тариф на газ вже встановлений, дізнайтися деталі

Невже за світло ми платимо більше ніж потрібно, читайте деталі на Знай.ua

Теги за темою
Нафтогаз
Джерело матеріала
loader
loader