Потрійна ДТП на Хмельниччині: є загиблі
Потрійна ДТП на Хмельниччині: є загиблі

Потрійна ДТП на Хмельниччині: є загиблі

Один із водіїв помер на місці аварії.

Поблизу села Маків Кам'янець-Подільського району сталася ДТП за участю трьох легковиків. У результаті зіткнення загинув 46-річний водій Volkswagen, а також постраждали троє осіб. 

Про це повідомили в поліції Хмельницької області.

За даними слідства, аварія сталася на трасі сполученням Житомир – Чернівці. Близько 07:00 зіткнулися автомобіль Kia Soul під керуванням 74-річного хмельничанина та Volkswagen Jetta, за кермом якого перебував 46-річний водій. Тоді в останню автівку ще врізалася 31-річна вінничанка на Toyota Camry.

Від отриманих травм водій автомобіля Volkswagen загинув на місці події. Його 45-річна дружина отримала тілесні ушкодження. Травмувалися також водій автомобіля Kia Soul та його 53-річна пасажирка. Усіх травмованих госпіталізували до Дунаєвецької багатопрофільної лікарні.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення ПДР, що спричинило смерть потерпілого) ККУ і наразі встановлюють усі обставини події.

Нагадаємо, на Львівщині, водій автомобіля Skoda Octavia здійснив наїзд на 15-річну місцеву мешканку. Дівчинка загинула на місці. 

Джерело матеріала
loader
loader