Для чого насправді кришка у каструль: кулінарний прийом, який полегшить вам життя
Для чого насправді кришка у каструль: кулінарний прийом, який полегшить вам життя

Для чого насправді кришка у каструль: кулінарний прийом, який полегшить вам життя

Коли ви займаєтесь приготуванням основної чи першої страви під кришкою, і вам потрібно її перемішати, виникають великі незручності. В певний момент у вас в руці з’являється гаряча кришка, з якої стікає велика кількість рідини. Її незручно тримати в руках, а також неможливо покласти на поверхню, щоб не забруднити.

Блогерка з ніком majaeast в Instagram показала чудовий лайфхак, куди подіти використану кришку під час приготування їжі. Тепер у вас більше не будуть зайняті руки, чи забруднена робоча поверхня. Цей кулінарний прийом дійсно суттєво полегшує життя господиням.

На відео, яку опублікувала блогерка, видно, як вона ставить кришку на ручку з прорізом під губою, яка утримує її на місці. Це надзвичайно простий та корисний лайфхак, завдяки якому на вашій робочій поверхні більше ніколи не з’являться мокрі кола, що забруднюють її.

Для чого насправді кришка у каструль: кулінарний прийом, який полегшить вам життя

А руки під час приготування їжі залишаться вільними, що суттєво полегшить життя. Проте, слід враховувати вагу кришки. Якщо вона виявиться досить великою, а вага каструлі чи сковорідки з їжею – ні, кришка може переважити та впасти на підлогу разом з готовою стравою.

На OBOZ.UA є багато страв, що готуються під кришкою:

  • Тефтелі
  • Долма
  • Жульєн
Джерело матеріала
loader