Формування тіла за допомогою власної ваги: як ефективно розтопити жир. Відео
Формування тіла за допомогою власної ваги: як ефективно розтопити жир. Відео

Формування тіла за допомогою власної ваги: як ефективно розтопити жир. Відео

Якщо у вас немає дорогого обладнання та часу на спортивний зал, це не значить, що ви не можете займатись спортом та отримати чудові результати. Щоб спалити зайвий жир та покращити свої фізичні дані, вам потрібно виділити трохи часу на прості тренування, а також бути послідовними та вмотивованими. 

В Eat This, Not That! поділились трьома вправами з власною вагою, які можна виконувати будь-де та які допоможуть наблизити вашу фітнес-мету. Виконуючи цей комплекс з мінімальним відпочинком між підходами, можна спалити калорії, наростити м’язи, а також покращити гнучкість та стабільність. 

Т-віджимання

Почніть тренування з Т-віджимань, які додають інтенсивності звичайним віджиманням. Для їх виконання у положенні для віджимання спочатку опустіться вниз виконуючи віджимання, а потім підніміть одну руку до неба, спостерігаючи за нею. Поверніться у вихідне положення та повторіть з іншою рукою. Зробіть по 5 повторень на кожну сторону.

Спліт присідання

Для зміцнення стегон та ніг виконуйте одноногі присідання. Станьте так, щоб одна нога була попереду, а коліна утворювали кути у 90 градусів. Опустіться вниз, тримаючи вагу на передній п’яті, і не дозволяйте коліну виходити за носок. Для ускладнення вправи, підніміть задню ногу на лаву або стілець та виконайте 8 повторень на кожну ногу.

Зворотні мости 

Спробуйте цю вправу для покращення постави та зміцнення спини й плечей. Сядьте на підлогу з зігнутими колінами, тримаючи руки на підлозі з пальцями назад. Підніміть стегна так, щоб ваше тіло утворило пряму лінію, стисніть лопатки та підніміть грудну клітку. Для початку, щоб полегшити вправу, тримайтеся за стілець або лавку, поступово переходячи до підлоги. Тримайте планку впродовж 15 секунд.

РанішеOBOZ.UA розповів, про найкращі силові тренування для покращення тонусу.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Джерело матеріала
loader
loader