Apple повідомила, що осіння презентація відбудеться 9 вересня
Apple повідомила, що осіння презентація відбудеться 9 вересня

Apple повідомила, що осіння презентація відбудеться 9 вересня

Сьогодні Apple оголосила про плани провести свій щорічний захід, орієнтований на iPhone, у понеділок, 9 вересня, у кампусі Apple Park у Купертіно, Каліфорнія. Захід розпочнеться о 10:00 ранку, на нього запрошено окремих представників ЗМІ.

На цьогорічному заході Apple представить модельний ряд iPhone 16, нові моделі Apple Watch і AirPods 4, а також ми отримаємо офіційні дати запуску iOS 18macOS Sequoia та інших оновлень програмного забезпечення Apple.

Очікується, що всі чотири нових iPhone матимуть настроювану кнопку дії та нову кнопку захоплення для фотографування, яка матиме вбудовані жести, такі як проведення для збільшення та зменшення масштабу або м’яке натискання для автофокусування. Кнопка захоплення буде на правому боці пристроїв під кнопкою живлення.

Apple також додає чіп A18 до всіх моделей, тому вся лінійка ‌iPhone 16‌ зможе підтримувати функції Apple Intelligence, які з’являться в ‌iOS 18‌. Для стандартних моделей ‌iPhone 16‌ не очікується жодних інших важливих нових функцій, але лінійка Pro отримає збільшення розміру дисплея з 6,1 і 6,7 дюйма до 6,3 і 6,9 дюйма відповідно для Pro і Pro Max. Обидві моделі також матимуть опцію 5-кратного телефото зуму, яка була ексклюзивною для Pro Max минулого року.

Очікується, що для Apple Watch стандартна Series 10 матиме тонший дизайн із більшим дисплеєм, але зміна не буде радикальною. Apple також планує оновити Apple Watch SE та Apple Watch Ultra, і ми можемо побачити нові функції здоров’я, такі як виявлення апное уві сні та моніторинг артеріального тиску, але поки не зовсім зрозуміло, чи Apple підготує їх до цього року. запуск.

Буде доступно дві моделі ‌AirPods 4‌: одна є прямим наступником нинішніх AirPods 3, а друга — кроком вперед із підтримкою активного шумозаглушення за непрофесійною ціною. Apple планує транслювати осінній захід у прямому ефірі на своєму веб-сайті, на YouTube і через програму Apple TV. Для тих, хто не зможе дивитися, MacRumors забезпечить повне висвітлення подій на MacRumors.com і в обліковому записі MacRumorsLive у Twitter.

Джерело матеріала
loader
loader