Цього разу зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова поділилася в соціальній мережі, як зробити лінивий французький пиріг, який поєднує в собі ніжність вершків, яйця та сиру на основі пісочного або листкового тіста.
Інгредієнти:
- 1 тортилья
- 3 яйця
- 50 г домашнього сиру
- 50 г сиру фета
- 5 шт. томатів чері
- 5 шт. оливок
- 50 г сиру моцарела
- 30 г свіжого шпинату
- 15 г зеленої цибулі
Приготування:
Покладіть тортиллю на сковороду або форму для випічки, рівномірно розправивши її дном, радить "Мастер Шеф" Литвинова.
В окремій мисці злегка збийте яйця. Додайте до них домашній сир і фета, ретельно перемішайте. Наріжте томати чері та оливки на половинки. Дрібно наріжте зелену цибулю та шпинат.
Додайте нарізані овочі та зелень у яєчно-сирну суміш, додає "Мастер Шеф" Литвинова. Вилийте начинку на тортилью у формі. Поступово розподіліть її по всій поверхні.
Зверху натріть моцарелу. Розігрійте духовку до 180 градусів. Поставте форму з кишем у духовку та випікайте 20-25 хвилин, порадила "Мастер Шеф" Литвинова.
Останні новини України: