Домашній щербет із вершків, цукру та шоколаду: найсмачніший десерт без випічки
Домашній щербет із вершків, цукру та шоколаду: найсмачніший десерт без випічки

Домашній щербет із вершків, цукру та шоколаду: найсмачніший десерт без випічки

Домашній щербет можна приготувати лише з трьох інгредієнтів – масло, вершки та шоколад. Для оригінального смаку додайте в основу горіхи, родзинки.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачним щербетом з горіхами та родзинками, що елементарно готується.

Рецепт десерту

Інгредієнти:

  • вершки – 20% можна і 100-500 г
  • цукор – 500 г
  • вершкове масло – 200 г
  • шоколад – 100 г
  • горіхи, родзинки (можна ще курагу чи чорнослив) – по 50-80 г

Спосіб приготування:

1. У каструлі з'єднайте вершки, цукор і масло, перемішайте, щоб розчинилася маса.

Основа для десерту

2. Коли маса почне кипіти, зменшіть вогонь на середньому вогні помішуючи готуйте 40 хвилин до карамельного кольору.

Як правильно приготувати десерт

3. Зніміть із плити, додайте шоколад і збийте міксером 3-4 хвилини.

4. Додайте горіхи, родзинки та перемішайте. Викладіть у форму та відправте на 2 години в холодильник.

Приготування десерту

Поріжте і можна їсти!

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Щербет на молоці
  • Щербет зі згущеного молока
  • Щербет з арахісом
Джерело матеріала
loader
loader