Свято за лічені хвилини: як засолити червону рибу, щоб одразу подати до столу
Свято за лічені хвилини: як засолити червону рибу, щоб одразу подати до столу

Свято за лічені хвилини: як засолити червону рибу, щоб одразу подати до столу

Якщо приготувати рибку у цей спосіб, їй не потрібно буде довго маринуватися у холодильнику. Ви зможете подати її до столу або використати в страві практично одразу.

Як засолити червону рибу

Беремо філе червоної риби та зрізаємо шкірку. Нарізаємо його тонкими смужками, аби зменшити час засолення. Викладаємо на пласку тарілку в один шар.

Окремо нарізаємо кріп, додаємо до нього цукор та сіль. Найкраще обирати коричневий цукор, він надасть смаку риби карамельних відтінків. Добре все перемішуємо та посипаємо сумішшю рибу.

Свято за лічені хвилини: як засолити червону рибу, щоб одразу подати до столу - Фото 1

Смак свята / Фото Pixabay

Лишаємо рибку маринуватися 20 хвилин при кімнатній температурі. Після цього її одразу можна подавати до столу. У такому вигляді риба зберігається 2 – 3 дні, тому з'їсти її потрібно швидко.

При подачі для кращого ефекту зверху можна викласти лимон. Втім, таку рибку можна використати і на святкових канапе, тож форму подачі кожен обирає на власний розсуд.

Котлети не прилипатимуть до сковорідки: секретз 90-х.

Джерело матеріала
loader
loader