М'ясний лаваш за одну хвилину: рецепт ситної та швидкої страви для перекусу
М'ясний лаваш за одну хвилину: рецепт ситної та швидкої страви для перекусу

М'ясний лаваш за одну хвилину: рецепт ситної та швидкої страви для перекусу

Лаваш може бути основою для приготування смачної та швидкої шаурми, а також трубочок із різними начинками. Ще лаваш можна використовувати для приготування десертів та чіпсів.

Що приготувати з лаваша

Ектор Хіменес-Браво поділився в Instagram рецептом дуже смачної та ситної страви з лаваша, з фаршем, сметаною та овочами.

Рецепт страви

Інгредієнти:

  • Лаваш круглий – 1 шт.
  • Фарш – 150 г
  • Паприка – 3 г
  • Чорний перець – 3 г
  • Сіль – 1 г

Начинка:

  • Сметана – 50 г
  • Цибуля зелена – 5 г
  • Огірок квашений – 20 г
  • Сіль

Начинка:

  • Помідор – 20 г
  • Цибуля синя – 10 г
  • Кінза – 5 г

Порада: смажити без олії, якщо фарш свинячий!

Спосіб приготування:

1. У м'ясний фарш додайте спеції, цибулю, перемішайте. Викладіть фарш на лаваш.

Смажений фарш із лавашем

2. Обсмажте, зніміть та змастіть зверху сметаною. Зверху викладіть порізану зелену цибулю, помідор, солоний огірок, цибулю та кінзу.

Приготування страви

3. Загорніть лаваш навпіл і розріжте.

Готовий лаваш з м'ясом та овочами

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Ледачі трубочки з лаваша з сиром та зеленню за 10 хвилин
  • Лаваш із рисового борошна
  • Мімоза у лаваші
Джерело матеріала
loader
loader