Якою вас бачать чоловіки: жіночий психологічний тест по картинках
Якою вас бачать чоловіки: жіночий психологічний тест по картинках

Якою вас бачать чоловіки: жіночий психологічний тест по картинках

Виберіть сережки, і ми розповімо, як бачать вас чоловіки

Пропонуємо за допомогою невеликого тесту дізнатися, як вас бачать чоловіки, якою дівчиною чи жінкою вважають.

Із запропонованих варіантів потрібно вибрати сережки, які вам найбільше подобаються та почитати висновки. 

Які сережки  вам сподобалися найбільше 

Якщо ви вибрали сережки номер один, чоловіки вважають вас королевою. Для чоловіків ви самодостатня жінка, яка поважає себе та точно знає, чого хоче від життя. За допомогою розвиненої інтуїції та вербальних здібностей ви долаєте будь-які життєві обставини, зберігаєте почуття власної гідності, залишаєтесь визнаним лідером, щоб не сталося. Ваша зброя – контроль над  емоціями, врівноваженість.. Завдяки відмінним аналітичним здібностям, ви тонко помічаєте кожну деталь, настрій співрозмовника, і можете комфортно почуватися у будь-якій компанії.

Якщо ви вибираєте сережки номер 2, ви для мужчин залишаєтесь загадкою. Чоловіки вважають вас таємничим, до кінця не розгаданим Всесвітом і це шалено подобається чоловікам.  Вашу поведінку не можна передбачити, а ваша жіночність та чарівність обіцяє лише приємні сюрпризи. У душі ви спокійна і досить принципова людина, яка покладаєтеся на себе, якщо цього вимагатимуть обставини, буваєте безкомпромісною та прямою.

Впевненість, наявність мети, лідерські устремління – ось, що бачать у вас чоловіки, якщо вам подобаються сережки під номером 3. Своїми вчинками Ви надихаєте, власним прикладом вселяєте оптимізм, показуєте, як потрібно ставитися до будь-яких ситуацій, навіть негативних. З такою жінкою неможливо залишатися сірою особистістю, поряд з вами чоловіки досягають своїх цілей та успіху.

Якщо вам подобаються сережки номер 4, позитив та оптимізм бачать у вас чоловіки. Сірі будні та одноманітність --  це не про вас.Чоловікам цікаво жити поряд з вами, відчувати яскраві, неповторні моменти разом з такою творчою та позитивною особистістю. У вас так багато інтересів. емоцій, бажань, що нудьгувати не доводиться нікому. Ви смілива, оптимістична, позитивна – і це є вашою супер силою.

Вибір сережок номер 5 означає, що будь-який чоловік поряд з вами почувається комфортно.Чоловіки сприймають вас як зразок справжньої жіночності, об'єкт справжнього кохання, подругу життя, здатну стати доброю матір'ю та дружиною. Вміння привернути до себе допомагає вам у спілкуванні з усіма, навіть із дуже закритими людьми.

  • Простий тест: подивіться на свій мізинець — він розкаже про ваші кар'єрні можливості
  • Як ви бачите обличчя людини – анфас чи у профіль – може багато розповісти про вашу особистість

 

Джерело матеріала
loader
loader