Як поміняти старий iPhone на новий вигідно: все про програму Trade-In
Як поміняти старий iPhone на новий вигідно: все про програму Trade-In

Як поміняти старий iPhone на новий вигідно: все про програму Trade-In

Знайома ситуація: виходить новий iPhone і, звісно, що хочеться його купити. Але грошей трохи не вистачає, і позичати не хочеться. Як бути? В магазинах техніки, зокрема, Avic, можна продати iPhone, а нову модель – купити з відрахуванням вартості зданого. Така послуга має назву trade-in. Як нею скористатися та якими будуть умови – фахівці магазину гаджетів з Харкова відповідають на всі найчастіші питання.

Програма Трейд ін працює і для айфонів?

Найчастіше Trade-In ми зустрічаємо в автосалонах. Але вже давно так продають і квартири, і побутову техніку, і навіть смартфони. Плюси цієї послуги очевидні: покупцеві не треба шукати, де збути стару техніку, взаємодіяти з потенційними покупцями на дошках онлайн-оголошень тощо. Просто прийшов у магазин зі своїм телефоном чи ноутбуком, а пішов із новим.

Програма працює лише в офіційних точках продажів Apple?

Реселери України також пропонують послугу Trade-In, зокрема, Авік. Сюди і варто звернутися: по-перше, купувати складну техніку краще з офіційною гарантією та підтримкою протягом усього терміну служби. По-друге, фахівці магазину електроніки більш точно оцінять техніку, яку ви хочете продати, та мінімізують ризики ймовірного продажу.

В магазині Avic вам підберуть айфон, виходячи із ваших завдань та потреб, підкажуть, яке програмне забезпечення краще використовувати та допоможуть його правильно налаштувати.

Але trade-in – це, мабуть, короткі акції: треба стежити, заглядати на сайт, ловити момент? 

В Авіку це – постійна пропозиція. Магазин відкритий у Харкові та Києві – отже, можна скористатися послугою Trade-In: купити MacBook, iPad або iPhone з доплатою. Достатньо принести старий гаджет та погодитись на його продаж за вигідною ціною.

Як довго відбувається обмін айфонами Трейд ін?

Ви подумаєте: «Напевно, доведеться кілька разів ходити до магазину чи сидіти там кілька годин?»

Все можна зробити за один візит!

  1. Ви берете із собою техніку, яку хочете здати, та несете до магазину.
  2. Там її дуже швидко – максимум за 10 хвилин – оцінюють і називають суму, яку можна відняти від вартості покупки вашого наступного айфона.
  3. Вибираєте нову модель з консультантом, який відповість на будь-яке запитання про неї, або називаєте ту, що вже пригляділи. Будь-який консультант в Avic знає все про кожен продукт бренду.
  4. Вирішуєте фінансові питання: доплачуєте різницю будь-яким зручним для вас способом та отримуєте омріяний гаджет вигідно!

Як можуть оцінити айфон в Трейд Ін?

Збираючись за послугою, ви, звичайно, хочете знати – А скільки грошей брати із собою? Ви ж напевне не знаєте, як оцінять ваш поточний айфон?

На сайті магазину Авік є калькулятор, яким ви можете скористатися для приблизної оцінки техніки, що плануєте здати. Вам потрібно лише ввести назву пристрою та його параметри. Програма відразу розрахує, на яку суму приблизно можна розраховувати, здаючи iPhone в Трейд ін.

І що, можна приносити взагалі будь-яку техніку, навіть неробочу? 

Звісно, що найкраще, коли Айфон в хорошому або відмінному стані. Але можна принести і такий, на якому видні сліди користування. Подряпаний, затертий смартфон приймуть – але, звісно, ​​оцінять справедливо, дешевше.

І останнє: за паролі та номери кредиток, що збережені на вашому старому пристрої, можете не переживати: всі дані видаляються за вашої присутності. Вони не будуть розкриті майбутнім власником iPhone. У цьому питанні Avic, перш за все, гарантують безпеку та конфіденційність даних.

Отже, Trade In не несе ніяких ризиків, навпаки – лише суцільні переваги. Від можливості позбутись старого пристрою до покупки нового айфона дешевше. То, чому б не скористатися такою пропозицією?

Джерело матеріала
loader
loader