Соковиті котлети з начинкою: рецепт звичної страви по-новому
Соковиті котлети з начинкою: рецепт звичної страви по-новому

Соковиті котлети з начинкою: рецепт звичної страви по-новому

Котлети можна готувати з будь-якого м'яса і навіть риби, крабових паличок, а також з рису, гречки. Для того, щоб котлети були по-справжньому соковитими, кулінари радять готувати їх з овочами.

Як приготувати соковиті котлети

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже соковитих, смачних котлет із грибною начинкою.

Рецепт котлет

Інгредієнти:

  • куряче філе – 2 шт. (або вже готовий фарш 500 г)
  • яйце – 1 шт.
  • цибуля – 2 шт.
  • болгарський перець – 1/3 шт.
  • морква – 1 шт.
  • панірувальні сухарі – 3 ст.л.
  • печериці – 4-5 шт.
  • вершки 15% – 100 мл
  • борошно – 1 ст. л. 
  • сир твердий
  • сіль, перець, сушений часник

Спосіб приготування:

1. Пропустіть філе через м'ясорубку, додайте борошно, яйця, спеції, цибулю порізану кубиком, панірувальні сухарі і перемішайте.

Фарш із овочами

2. Смажте моркву з перцем, додайте у фарш і перемішайте.

3. Гриби окремо посмажте, влийте вершки та протушкуйте під кришкою.

Гриби для страви

4. Сформуйте з м'яса котлети, викладіть на деко, усередину грибну начинку, зверху присипте тертим твердим сиром.

Приготування котлет

Готуйте в духовці 40 хвилин при 180 С.

Готові котлети

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Рисові котлети
  • Котлети з крабових паличок
  • Горохові котлети
Джерело матеріала
loader
loader