Краще за будь-які суші: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт смачних кабачкових ролів
Краще за будь-які суші: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт смачних кабачкових ролів

Краще за будь-які суші: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт смачних кабачкових ролів

Колишня суддя кулінарного проєкту "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова поділилася з українцями оригінальним рецептом кабачкових рулетиків із сиром і шинкою.

"Сезон кабачків у розпалі, тому я підготувала для вас ще один рецепт. Роли з кабачків. Ніжні кабачки, соковита шинка та розтоплений сир, що тягнеться з кожним шматочком", – радить "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова.

Для приготування кабачкових ролів "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова бере такі інгредієнти:

  • кабачок молодий - 1 шт (приблизно 300 г)
  • сир твердий - 100 г
  • шинка - 100 г
  • панірувальні сухарі - 100 г
  • сухий часник - 1 ч.л.
  • сіль - 0,5 ч.л.
  • олія оливкова - 10 г

Кабачок "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова нарізає тоненькими слайсами, щоб вони легко скручувалися в роли. Якщо настільки тонко нарізати кабачок не вийшло, то на одну хвилину занурьте кабачок в окріп, а потім одразу перемістіть його в холодну воду, після цього він стане мʼякшим і слухнянішим.

Сир і шинка також мають бути нарізані тонкими слайсами.

Панірувальні сухарі змішуємо з сіллю та сухим часником. Слайси кабачка по одному обвалюємо з обох боків у паніровці, зверху викладаємо слайс шинки, слайс сиру та загортаємо роли.

Кабачкові роли "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова складає в форму для запікання, застелену пергаментом, змащеним олією. Запікаємо роли в розігрітій до 200 градусів духовці приблизно 15 хвилин – і закуска готова.

Останні новини України:

Дешевше та смачніше за рис: "Мастер Шеф" Литвинова показала, як зекономити на приготуванні плову.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader