УКР ТРАК забезпечує ДТЕК сучасними автовишками для обслуговування мереж
УКР ТРАК забезпечує ДТЕК сучасними автовишками для обслуговування мереж

УКР ТРАК забезпечує ДТЕК сучасними автовишками для обслуговування мереж

Компанія УКР ТРАК продовжує постачати сучасну техніку для ДТЕК, роблячи внесок у підвищення надійності електропостачання для населення України. Нещодавно компанія передала партію автовишок на шасі IVECO Daily в рамках Інвестиційної програми, яка спрямована на реалізацію ряду заходів, що дозволять забезпечити надійність електропостачання для споживачів.

Автовишки були передані для використання в Одеській, Дніпропетровській та Київській областях. Ця техніка забезпечує ефективну та надійну роботу енергетиків, сприяючи швидкому і безпечному проведенню робіт на висоті.


Модель автовишки Oil Steel Scorpion 1812 обладнана ізоляційною люлькою, що дозволяє оператору безпечно та ефективно виконувати роботи на лініях електропередачі під напругою до 1000 В без необхідності відключення електроенергії.

УКР ТРАК забезпечує ДТЕК сучасними автовишками для обслуговування мереж - Фото 1
IVECO Daily DC з подвійною кабіною, на базі якого встановлена ця автовишка, відома своєю високою надійністю та витривалістю. Автомобіль агрегатується потужним 4-х циліндровим турбодизельним двигуном обʼємом 3 л з потужністю 146 к.с.

УКР ТРАК забезпечує ДТЕК сучасними автовишками для обслуговування мереж - Фото 2

Компанія УКР ТРАК не зупиняється на досягнутому і продовжує виготовлення та постачання сучасної техніки для потреб енергетиків, спрямованої на забезпечення стабільного електропостачання в усіх регіонах України.

УКР ТРАК забезпечує ДТЕК сучасними автовишками для обслуговування мереж - Фото 3

УКР ТРАК – офіційний представник Oil & Steel в Україні готовий запропонувати автовишки з різною висотою підйому, забезпечуючи надійне рішення для потреб державних та приватних компаній.

Цікавить техніка? Звертайтесь до виробника!

Відділ продажу:

(044) 333 99 33, (095) 333 99 33

Адреса:

м. Київ, вул. Павла Усенка, 8

Офіційний сайт представника:

https://ukrtruck.ua

Джерело матеріала
loader
loader