На три знаки зодіаку чекає розмова з колишніми до кінця серпня: гороскоп
На три знаки зодіаку чекає розмова з колишніми до кінця серпня: гороскоп

На три знаки зодіаку чекає розмова з колишніми до кінця серпня: гороскоп

Ретроградний Меркурій відомий своїм непередбачуваним впливом. Астрологи кажуть, що під час цієї фази у двері деяких знаків зодіаку постукають колишні. Ретроград висвітлює старі зв’язки, повертаючи їх у центр уваги та спонукаючи переоцінити минулі вчинки.

Згідно з прогнозом, Близнюки, Леви та Діви постануть перед непростим вибором. Це час для важливих життєвих уроків та ключових рішень.

Близнюки

Ретроград зазвичай позначений плутаниною та невдачами у спілкуванні. Ви можете несподівано відновити зв’язок із кимось зі свого минулого, наприклад, з колишнім партнером, про якого ви майже забули.

Цікаво, що це відновлення зв’язку відбудеться саме в той момент, коли ви повністю від’єдналися від минулих стосунків і навіть вилікувалися від них. Ваша увага повністю переміщена на особистий розвиток і рух вперед. Такий от парадокс: щойно ви вирішите зосередили своє життя навколо своїх потреб і амбіцій, минуле постукає у ваші двері.

Лев

Цей період може посилити тиск невирішених проблем, особливо з колишнім партнером. Імовірність того, що ця особа знову з’явиться на горизонті, дуже висока. Важливо уникати імпульсивних вчинків. Слід зробити паузу та подумати про можливі наслідки.

Ви просто можете знову відкрити старі рани, які повільно почали гоїтися. Оцініть свою емоційну готовність і справжні наміри цієї потенційної взаємодії. Переконайтеся, що будь-який крок, який ви робите до повернення до минулого, позитивно впливає на ваш емоційний стан, а не ускладнює його.

Діва

З ретроградним Меркурієм у вашому знаку ви гостріше відчуєте інтенсивність цього періоду. До 28 серпня є високий ризик знову зустріти минуле кохання. Колишній партнер, знову звернеться до вас, шукаючи вашої уваги.

Звісно, ви можете зацікавитися або навіть відчути спокусу знову розпалити старе полум’я, але будьте обережні. Наміри, що стоять за цим поверненням, можуть значно вплинути на подальше життя. Навіть якщо ви давно вже зцілилися від попередніх стосунків, емоційні підводні течії ретроградного Меркурія можуть змусити вас відреагувати доволі несподівано.

Раніше OBOZ.UA розповідав, які знаки зодіаку до кінця 2024 року будуть магнітом для успіху.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело матеріала
loader