Redmi 12C отримує оновлення HyperOS у серпні
Redmi 12C отримує оновлення HyperOS у серпні

Redmi 12C отримує оновлення HyperOS у серпні

Redmi 12C почав отримувати нове серпневе оновлення HyperOS. Звичайно, на цей час це оновлення є унікальним для Global ROM і містить важливі оптимізації. Очікується, що серпневе оновлення HyperOS буде випущено для користувачів у всіх регіонах найближчим часом. Смартфон вирізняється доступною ціною та оснащений процесором MediaTek Helio G85. Xiaomi випустила серпневе оновлення HyperOS, щоб Redmi 12C працював швидше, стабільніше та плавніше.

Серпневе оновлення Redmi 12C HyperOS

Redmi 12C був випущений з MIUI 13 на основі Android 12 і отримав останнє оновлення HyperOS на основі Android 14. Xiaomi регулярно випускає нові патчі безпеки для цього смартфона. З новими оновленнями користувачі будуть відчувати різні почуття до своїх смартфонів. Цього разу номер збірки оновлення системи безпеки HyperOS за серпень 2024 року — OS1.0.6.0.UCVMIXM. Оновлення покращує безпеку та стабільність системи.

Нове оновлення має розмір файлу 393 Мб. На цей час оновлення розгортається для пілотних тестувальників HyperOS. Найближчим часом він стане доступним для всіх користувачів. З цим оновленням багато смартфонів почали отримувати виправлення безпеки від серпня 2024 року. Чи отримав ваш пристрій нове оновлення? Якщо ні, не хвилюйтеся, Xiaomi незабаром почне розгортати оновлення системи безпеки від серпня 2024 року для окремих моделей Xiaomi, Redmi та POCO. Будь ласка, терпляче зачекайте.

Джерело матеріала
loader
loader