Google Pixel 9 Pro Fold розпроданий всього за кілька днів
Google Pixel 9 Pro Fold розпроданий всього за кілька днів

Google Pixel 9 Pro Fold розпроданий всього за кілька днів

Цього тижня Google провела захід Made by Google 2024, де представила дев’яте покоління смартфонів і друге покоління складних пристроїв. Найбільшу увагу привернув Pixel 9 Pro Fold завдяки значним поліпшенням порівняно з попередником. Незважаючи на високу ціну, новинка користується надзвичайним попитом і була розпродана лише за кілька днів після анонсу.

Pixel 9 Pro Fold демонструє, що Google всерйоз розвиває напрямок складних смартфонів. Перше покоління мало деякі недоліки, які були враховані в новій версії, що робить її претендентом на звання найкращого складного смартфона року.

Станом на сьогодні Pixel 9 Pro Fold вже недоступний у фірмовому магазині Google. Деякі моделі все ще можна знайти у сторонніх роздрібних мережах, але й ці запаси швидко закінчуються.

Особливо популярним виявився варіант у фарфоровому кольорі, який розпродали вже на наступний день після презентації. Версія в кольорі “обсидіан” також більше не доступна для попередніх замовлень. У магазині Best Buy варіанти з пам’яттю 256 ГБ і 512 ГБ теж розпродані. На Amazon версія з 256 ГБ пам’яті буде готова до відправки не раніше 4 вересня.

Джерело матеріала
loader
loader