Ретроградний Меркурій не завадить: три знаки зодіаку можуть розслабитися до кінця серпня
Ретроградний Меркурій не завадить: три знаки зодіаку можуть розслабитися до кінця серпня

Ретроградний Меркурій не завадить: три знаки зодіаку можуть розслабитися до кінця серпня

Якщо у вас туман у голові або ви відчуваєте, що не встигаєте, ви можете офіційно звинуватити ретроградний Меркурій. У цьому положенні планета перебуває з 4 до 28 серпня він сильно впливає на всі знаки, вносячи хаос у плани.

Але це не стосується народжених під трьома сузір’ями, кажуть астрологи. На них цей ретроград вплине найменше, давши змогу зробити крок назад і відсторонено подивитись на своє життя. Читайте цей гороскоп далі, щоби дізнатись, кому цього разу пощастило. І дізнатись, чого очікувати у найближчі тижні.

Овен

Цей ретроградний період сповнений космічної драмою від початку до кінця, але, на щастя, жодна з них не пов'язана з планетами у вашому знаку. Так, перші десять днів могли бути для вас досить неприємними, особливо коли йшлося про керування вашими робочими завданнями та піклуванням про особисті обов'язки. Проте з 14 серпня, коли Меркурій опинився у вашому секторі романтики та творчості, ви можете виявити, що його ретроградна енергія швидше приносить користь, ніж шкоду. Використайте цей період, щоби розпалити полум’я з колишнім коханим або відновити проєкт, до якого ви, можливо, втратили ентузіазм. Дозвольте собі озирнутися на те, що змушувало ваше серце співати, — і зосередьтеся на тому, щоби принести з минулого те, що дає вам радість.

Терези

Перші десять днів ретрограду у вашому житті відбувалось певне затишшя. Вас могли турбувати сни з попередженнями та знаками, але не більше. Проте з 14 серпня Меркурій переходить у ваш сектор дому. І ви можете засумніватись у тому, яке місце займаєте у своїй соціальній групі. Не сумнівайтеся в тому, у що ви вірите, але дайте своїм друзям більше свободи, якщо ваша дружба втратила силу. Можливо, ви переросли цю дружбу, дайте цим стосункам відновитись без вашого тиску. Ця атмосфера може виявитись простим непорозумінням. Залишайтесь відкритими для можливостей.

Козоріг

На початку ретрограду Меркурія ви могли переосмислювати свої життєві переконання – будьте відкритими до змін власної філософії. Однак, якщо у вас є які-небудь плани літніх подорожей, постарайтесь перевірити всі деталі цих планів, дайте собі додатковий час на вирішення відповідних питань. З 14 серпня Меркурій перейде в одну із найбільш особистих частин вашої карти, тому ви можете виявити, що його вплив стане менш очевидним і буде спрямований всередину вас. Використовуйте цю енергію, щоби переглянути свої кордони у стосунках та переконатися, що вони, як і раніше, відображають ваші потреби та бажання.

Раніше OBOZ.UA розповідав, які знаки зодіаку до кінця 2024 року будуть магнітом для успіху.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело матеріала
loader