Смачнющі мариновані кабачки за 5 хвилин: рецепт від зірки "Мастер Шеф" Литвинової
Смачнющі мариновані кабачки за 5 хвилин: рецепт від зірки "Мастер Шеф" Литвинової

Смачнющі мариновані кабачки за 5 хвилин: рецепт від зірки "Мастер Шеф" Литвинової

Кулінарний експерт, колишня суддя проєкту "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова поділилася з українцями перевіреним рецептом маринованих кабачків.

"Так швидко кабачки ви ще не готували. Завіряю вас, що вони не тільки швидкі, корисні, та ще й дуже смачні! Тому записуйте рецепт", – наголосила зірка "Мастер Шеф".

Для приготування маринованих кабачків "Мастер Шеф" Литвинова використовує такі інгредієнти:

  • кабачки (молоді маленькі) - 250 г (2 шт.)
  • сіль - 0,5 ч.л.
  • перець мелений - 1/3 ч.л.
  • цукор - 1 ч.л.
  • прованські трави - 1 ч.л.
  • олія оливкова - 2 ст.л.
  • часник - 2-3 зуб.

"Прованські трави тут грають основну скрипочку. Можна ще додати свіжих трав, наприклад, кріп також буде дуже класно тут, але орегано та базилік дають таку оригінальну та вишукану нотку", – відзначила "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова.

Кабачки "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова нарізає брусочками та складає в зіп-пакет. Додаємо до кабачків сіль, перець, цукор, олію, вичавлений часник, а також прованські трави, добре все перемішуємо та лишаємо маринуватися мінімум на 5 хвилин.

"Чим довше вони будуть маринуватися, тим більш насичений смак будуть мати. Навіть на годинку-на дві можна залишити. На завтра вони вже трошечки потечуть і також будуть смачними, знаєте, як мариновані огірки, які стоять декілька днів, такий самий ефект", – додала "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова.

Останні новини України:

Дешевше та смачніше за рис: "Мастер Шеф" Литвинова показала, як зекономити на приготуванні плову.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader