Хрумкі малосольні огірки з часником, зеленню та лимонним соком: їсти можна за годину
Хрумкі малосольні огірки з часником, зеленню та лимонним соком: їсти можна за годину

Хрумкі малосольні огірки з часником, зеленню та лимонним соком: їсти можна за годину

Домашні малосольні огірки можна приготувати лише за 5 хвилин і їсти за годину. Для пікантного смаку додайте лимонний сік, соєвий соус та зелень.

Як смачно приготувати огірки

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних маринованих огірків із часником, кропом та соєвим соусом.

Рецепт страви

Інгредієнти:

  • Огірки корнішони 4-5 шт
  • Сіль 1 ч.л
  • Часник 2 зубчики
  • Кріп пучок
  • Соєвий соус 2 ст.л
  • Лимонний сік 1 ст.л
  • Олія 1 ст.л

Спосіб приготування:

1. Помийте і поріжте огірки брусочками.

Свіжі огірки

2. Додайте сіль, соєвий соус, сік лимона, тертий часник, олію, перемішайте і залиште маринуватися на 1 годину в холодильнику.

Приготування закуски

Готові огірки!

Готові хрусткі огірки

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Гострі квашені огірки з часником
  • Малосольні огірки з насінням гірчиці
  • Ніжинські огірки без оцту
Джерело матеріала
loader
loader