Бірка з пологового будинку розповість про майбутнє: як час вашого народження впливає на долю та характер
Бірка з пологового будинку розповість про майбутнє: як час вашого народження впливає на долю та характер

Бірка з пологового будинку розповість про майбутнє: як час вашого народження впливає на долю та характер

Час народження може розповісти багато про характер і життєвий шлях людини. Виявляється, зірки впливають не тільки на дату вашої появи на світ, а й на точну годину. Пропонуємо вам дізнатися, що приховує ваша астрологічна година народження і які якості вам приписують небесні світила.

00:00 – 02:00

Під впливом Меркурія народжуються ті, хто обожнює пізнавати світ. Вони легко заводять нові знайомства, адже завжди цікаві і відкриті для спілкування. Однак, їх надмірна цікавість іноді може грати з ними злий жарт, перетворюючись на зайву балакучість у невідповідний момент.

Пліткарки, скріншот: YouTube
Пліткарки, скріншот: YouTube

02:00 – 04:00

Цей період контролює Венера, яка дарує любов до всього нового і бажання розвиватися. Такі люди часто виявляють неабияку працьовитість і талановитість, але їхня схильність до власництва і надмірних витрат може стати на заваді справжньому успіху.

04:00 – 06:00

Марс робить тих, хто народився зранку, активними та рішучими. Вони завжди йдуть до своєї мети, не зважаючи на перешкоди. Проте їхня прямолінійність і чесність часто стають причиною конфліктів з оточенням.

06:00 – 08:00

Нептун наділяє своїх підопічних талантом і духовністю. Але ці люди мають навчитися долати свої страхи і не жаліти себе, інакше їм важко буде досягти справжнього успіху. Їхня схильність до ілюзій може заважати реалістично оцінювати ситуацію.

08:00 – 10:00

Під впливом Урана народжуються люди, які прагнуть допомагати іншим. Вони доброзичливі і співчутливі, але ці якості можуть обернутися проти них, якщо оточення захоче використати їхню доброту в своїх інтересах.

Всесвітній день співчуття, фото: Вифания
Всесвітній день співчуття, фото: Вифания

10:00 – 12:00

Цей період підходить для народження лідерів і громадських діячів. Люди, які народилися в цей час, мають амбіції і сильний характер, що допомагає їм досягати високих позицій у суспільстві. Однак, вони не терплять зради і можуть бути дуже мстивими.

12:00 – 14:00

Юпітер обдаровує своїх підопічних любов'ю до пригод і нових відчуттів. Це справжні авантюристи, які не можуть всидіти на місці. Вони часто потрапляють у різні ситуації, але завжди знаходять вихід і продовжують свій шлях до нових горизонтів.

14:00 – 16:00

Плутон надає оптимізму та впевненості у власних силах. Але люди цього часу часто непослідовні, що може призводити до непорозумінь і конфліктів. Вони повинні навчитися дотримуватися своїх слів і дій.

Радість
Радість

16:00 – 18:00

Венера ввечері приносить своїм підопічним спокій і врівноваженість. Це чуйні і стримані люди, які завжди знайдуть спосіб уникнути конфлікту. Вони цінують кохання і щирі почуття, і вміють будувати стосунки на основі довіри і взаєморозуміння.

18:00 – 20:00

Меркурій у вечірні години формує справжніх борців за свої цілі. Ці люди рішучі, але часто занадто зухвалі у своїх прагненнях. Їхня жага до життя може призводити до помилок, особливо коли вони стикаються з такими ж амбітними людьми.

20:00 – 22:00

Сонце наділяє народжених у цей час сміливістю та рішучістю. Вони прагнуть досягати висот у кар'єрі і мають всі шанси на успіх. Проте, їхня звичка втягувати інших у свої проблеми може призводити до непорозумінь.

22:00 – 24:00

Місяць виховує у своїх підопічних любов до гармонії і спокою. Вони схильні до роздумів і часто шукають сенс життя. Їм важко заводити нові знайомства, але ті, хто знайдуть до них підхід, можуть стати справжніми друзями на все життя.

Раніше ми розповідали, щоДоведуть усіх до білого жару: серед яких знаків Зодіаку найбільше енергетичних вампірів

Також, Незабаром прилетять на Землю: бразильський провидець передбачив контакт із прибульцями у найближчі чотири роки

Джерело матеріала
loader