Теплий салат із хрумких баклажанів та помідорів: рецепт страви для вечері
Теплий салат із хрумких баклажанів та помідорів: рецепт страви для вечері

Теплий салат із хрумких баклажанів та помідорів: рецепт страви для вечері

Баклажани – ідеальні овочі для приготування смачних салатів, закусок, ікру. Ще їх можна смачно маринувати та консервувати.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного теплого салату зі смажених баклажанів та помідорів.

Рецепт страви

Інгредієнти:

  • баклажан
  • помідори 2 шт

Для заправки:

  • олія холодного віджиму
  • 1 ст. л. соєвого соусу
  • 3 зубчики часнику
  • 1 ч.л лимонного соку

Спосіб приготування:

1. Почистіть і поріжте кубиком баклажани, перед цим обов'язково обваляйте їх у борошні з крохмалем.

Смажені баклажани

2. Помідори поріжте часточками.

Свіжі помідори

3. Змішайте все для заправки.

Приготування салату

4. Перекладіть у миску баклажани, помідори, полийте заправкою.

Готовий салат

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Баклажани з горіхами та кінзою
  • Мариновані баклажани з томатною пастою
  • Ікра з баклажанів та кабачків
Джерело матеріала
loader