Блейк Лайвлі розповіла про залицяння Раяна Рейнольдса на початку їхнього роману
Блейк Лайвлі розповіла про залицяння Раяна Рейнольдса на початку їхнього роману

Блейк Лайвлі розповіла про залицяння Раяна Рейнольдса на початку їхнього роману

Зірки Голлівуду Блейк Лайвлі та Раян Рейнольдс одружені з 2012 року. Вони виховують чотирьох спільних дітей.

Американська акторка і модель Блейк Лайвлі 7 серпня розповіла, як її чоловік, актор Раян Рейнольдс, намагався залицятися до неї, коли вони щойно почали зустрічатися, повідомляє Рeople.

Шляхи Лайвлі і Рейнольдса вперше перетнулися на зйомках "Зеленого Ліхтаря" 2010 року, але вони не розкривали свій роман до жовтня 2011 року. Пара пов'язала себе узами шлюбу 9 вересня 2012 року на приватній церемонії в Південній Кароліні. Тепер вони батьки чотирьох чарівних дітей і часто діляться з шанувальниками моментами свого сімейного життя.

Подружжя Блейк Лайвлі та Раян Рейнольдс
Фото: blakelively

Хоча пара ніколи не соромиться дражнити один одного і, судячи з усього, у них чудові стосунки. В інтерв'ю Лайвлі поділилася, що Рейнольдс доклав особливих зусиль, щоб справити на неї враження на початку їхніх стосунків.

"Коли ми з чоловіком тільки почали зустрічатися, він щотижня надсилав мені букет квітів. Завжди надсилав листівку, в якій просто переказувалося щось, що сталося цього тижня. Щось смішне чи емоційне, що сказав хтось із нас. Це була просто маленька цитата тижня. Було так гарно і романтично", — згадала 36-річна зірка.

Лайвлі називає свого 47-річного чоловіка "найромантичнішим чоловіком на планеті".

Нещодавно на своїй сторінці в Instagram Блейк написала про нього проникливий пост, зворушивши своїх прихильників словами про Раяна: "Ніхто ніколи не дізнається, що цей момент означав для мене. Ніхто. Ніколи. Я живу в симуляції. Моє обличчя знає це. Найщасливіша людина на світі".

Раніше, 7 серпня, Блейк Лайвлі розкрила секрет свого міцного шлюбу. Зірка серіалу "Пліткарка" пожартувала, що через її свекруху Теммі Рейнольдс вона з Раяном разом уже понад дванадцять років.

Теги за темою
актриса актор
Джерело матеріала
loader
loader