На чому приготувати пишні та вдалі оладки: ділимося точним рецептом
На чому приготувати пишні та вдалі оладки: ділимося точним рецептом

На чому приготувати пишні та вдалі оладки: ділимося точним рецептом

Домашні оладки– ідеальна страва для сніданку і навіть перекусу Для того, щоб вони були пишними та смачними, кулінари радять готувати тісто на теплому кефірі.

Пишні оладки на кефірі

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних, пишних оладок, які готуються на теплому кефірі.

Пишні домашні оладки

Інгредієнти:

  • 300 мл. теплого кефіру
  • 1 яйце
  • 3 ст. цукру
  • 1/2 ч.л. солі
  • 220 г. борошна
  • 1 ч. л. соди

Спосіб приготування:

1. Нагрійте кефір до кімнатної температури (можна у мікрохвильовій печі).

2. Змішайте яйце з цукром і сіллю (але не збиваємо), далі додаємо кефір, борошно, а в кінці соду, перемішайте і накрийте на 15 хвилин, дайте постояти. Тісто стане пухким, більше його не перемішуємо, а обережно набираємо ложкою і одразу на сковорідку.

Готове тісто

3. Смажте оладки на середньому вогні.

Домашні оладки

Подавайте зі сметаною, джемом, згущеним молоком!

Готові оладки

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Оладки з кабачків у духовці
  • Оладки з гарбузом
  • Повітряні оладки на кефірі з абрикосовим конфітюром
Джерело матеріала
loader