Причини двох смертельних автопригод з’ясовують слідчі поліції Тернополя
Причини двох смертельних автопригод з’ясовують слідчі поліції Тернополя

Причини двох смертельних автопригод з’ясовують слідчі поліції Тернополя

Причини двох смертельних автопригод з’ясовують слідчі поліції Тернополя - Фото 1

Перевищення швидкості, погані погодні умови та зіткнення з нерухомими об’єктами – основні причини автопригод, які трапилися на дорогах Тернопільської області 5 серпня. За добу слідчі поліції зареєстрували три аварії, в яких двоє людей загинуло, а трьом надавали лікарі медичну допомогу.

Дорожньо-транспортна пригода з травмованими трапилася близько 00:20 в селі Добромірка Тернопільського району. Двадцятирічний водій автомобіля Renault Scenic не вибрав безпечної швидкості руху, допустив виїзд керованого автомобіля на узбіччя, де авто перекинулося. У результаті цього, кермувальник загинув на місці пригоди, а двом пасажирам, серед яких неповнолітній, надавали медичну допомогу без госпіталізації.

Про аварію в селі Озерна на спецлінію поліції о 19:05 повідомив місцевий житель. На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група та рятувальники.

У ході перевірки з’ясувалося, що на трасі Тернопіль–Львів-Рава–Руська водій вантажівки MAN TGA з напівпричепом, рухаючись в напрямку Львова, не впорався із керуванням, з’їхав у кювет та перекинувся. 61-річний водій транспортного засобу загинув на місці події. Співробітники ДСНС зробили усе можливе, аби не виникла пожежа.

Причини двох смертельних автопригод з’ясовують слідчі поліції Тернополя - Фото 2

До лікарні з тілесними ушкодженнями потрапив і водій автомобіля Opel Astra. 56-річний чоловік не впорався з керуванням і як наслідок – авто злетіло в кювет, врізалося в дерево, а після цього перекинулося. Аварія трапилася в селі Поділля Чортківського району о 23:15. На місці пригоди працювали правоохоронці.

За усіма фактами слідчі поліції відкрили кримінальні провадження відповідно до частини 1 та 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

Tweet
Джерело матеріала
loader
loader