Марія Яремчук, яка таємно народила первістка, розповіла про материнство
Марія Яремчук, яка таємно народила первістка, розповіла про материнство

Марія Яремчук, яка таємно народила первістка, розповіла про материнство

Марія Яремчук стала мамою ще в червні, однак тримала свою вагітність та народження первістка в таємниці. Зараз співачка перебуває в декреті.

31-річна співачка Марія Яремчук, яка на початку червня таємно народила первістка, вперше вийшла на зв’язок і розповіла про своє материнство. Подробицями свого життя в ролі мами співачка поділилася в інтерв'ю для М1.

Зокрема, відомо, що Марія Яремчук народила сина, якому вже три місяці. Хто став батьком дитини співачка не розповідає. Однак в своєму першому інтерв’ю Марія зізналася, що з народженням дитини її життя кардинально змінилося і що народження сина для неї стало найбільшою радістю.

Зараз співачка перебуває в декреті і не дає концертів та не презентує нових пісень, однак, як виявилося, наразі вона працює над кінострічкою про свого батька Назарія Яремчука — "Яремчук: Незрівнянний світ краси". Вже 8 серпня, у день коли її сину виповниться рівно три місяці, фільм вийде в прокат. Стрічку співачка планувала презентувати ще у 2021 році на 70-річчя батька, який помер у 1995 році, але тоді цього не вдалося.

Співачка зізналася, що наразі повністю посвятила себе материнству і поки не планує повертатися до музики і виступати.

Зауважимо, що інформація про народження дитини з'явилася ще в червні, однак Марія Яремчук ніяк не коментувала ці події, вже в липні співачка підтвердила народження первістка ізвинуватила працівників лікарні в якій вона народжувала в розсекречені особистих даних. Тоді ж Марія Яремчук вперше спростувала чутки, що батьком її дитини є співак Олександр Пономарьов.

Крім цього, Марія Яремчук відреагувала на заяви свого зведеного брата по батьковій лінії, який розповів журналістам, що сестра ніяк не відреагувала на привітання з народженням дитини. Тоді Яремчук заявила, що не спілкується з братом.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Ольга Фреймут несподівано повернулася з меншою донькою в Україну.

Крім цього, Фокус писав, що блогерка-мільйонниця зізналася, скільки вона заплатила за виступ Вєрки Сердючки на гендер-паті.

Теги за темою
дитина вагітність
Джерело матеріала
loader