Кабачки по-корейськи: рецепт пікантної закуски
Кабачки по-корейськи: рецепт пікантної закуски

Кабачки по-корейськи: рецепт пікантної закуски

З кабачків можна приготувати дуже смачну ікру, а також салати, пасту та консервацію на зиму. Ще їх можна смачно тушкувати з овочами, томатною пастою, часником та цибулею.

Що приготувати з кабачків

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного салату з кабачків з морквою, спеціями, оцтом та олією.

Рецепт страви

Інгредієнти :

  • Кабачки – 2 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Часник – 4 зуб.
  • Сіль – 1-1,5 ч. л.
  • Цукор – 2 ч. л.
  • Коріандр – 1 ч.л.
  • Паприка – 1 ч. л. 
  • Чорний або червоний перець
  • Оцет 9% – 1 ст. л.
  • Олія – 50 г
  • Цибуля зелена
  • Кунжут

Спосіб приготування:

1. Кабачки наріжте дрібно разом із морквою.

Інгредієнти для салату

2. Додайте натертий часник, сіль, цукор і всі спеції, полийте оцтом.

Спеції для закуски

3. В самому кінці залийте спеції дуже гарячою олією (це не важливо, але вони краще відкривають свій смак і аромат). Перемішайте і додайте кунжут та зелену цибулю. Даємо постояти хоча б півгодини в холодильнику або їмо відразу.

Готова страва

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Мусака з кабачків
  • Салат з кабачків по-корейськи
  • Рататуй у мультиварці
Джерело матеріала
loader
loader