Зірка кулінарного шоу "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова поділилася способом приготування тоненьких картопляних млинців. Ці млинці виходять м'якими, ніжними та мають присмак дерунів.
Інгредієнти:
- 5-6 шт. картоплі
- 1 яйце
- 1 склянка молока
- Борошно (кількість уточнюється у процесі приготування)
- 1 цибулина
- 2-3 зубчики часнику
- Пучок кропу
- Рослинна олія для смаження
Приготування:
Очистіть картоплю і натріть її на дрібній тертці. Позбавтеся зайвої рідини, злегка віджавши натерту картоплю, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова.
Очистіть цибулю та часник, подрібніть їх. Додайте до натертої картоплі, перемішайте.
У великій мисці збийте яйце з молоком. Поступово додавайте натерту картоплю, цибулю та часник, перемішуючи до однорідності.
"Мастер Шеф" Литвинова додала, подрібніть кріп і додайте його до картопляної маси. Перемішайте.
Поступово додайте борошно, ретельно перемішуючи, поки не вийде однорідне тісто. Тісто має бути по консистенції як густа сметана.
Розігрійте сковороду з олією на середньому вогні, порадила "Мастер Шеф" Литвинова. Вилийте невелику кількість тіста на сковороду, розподіляючи тонким шаром.
Останні новини України:
Дешевше та смачніше за рис: "Мастер Шеф" Литвинова показала, як зекономити на приготуванні плову.