Співробітницю Мінʼюсту та її спільника викрито на махінаціях
Співробітницю Мінʼюсту та її спільника викрито на махінаціях

Співробітницю Мінʼюсту та її спільника викрито на махінаціях


Правоохоронці затримали підозрювану та її спільника під час передачі їм частини коштів – 30 тис доларів США.

Співробітницю Мінʼюсту та її спільника викрито на махінаціях з розглядом скарг Офісом протидії рейдерству. Їм оголошено підозру в шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах. Про це в п’ятницю, 2 серпня, в Офісі генерального прокурора України.

Повідомляється, що головна спеціалістка відомства у червні 2024 року шляхом обману та зловживання довірою заволоділа 2 600 доларами США керівника одного з фермерських господарств. За ці гроші вона нібито мала перенести дату розгляду його скарги до Офісу протидії рейдерства й посприяти у позитивному результаті її розгляду.

“В подальшому у підозрюваної виник умисел знову заволодіти його коштами на загальну суму близько 120 тис доларів США нібито за внесення у реєстр нерухомого майна відомостей про право користування земельними ділянками сільськогосподарського призначення. Правоохоронці затримали підозрювану та її спільника під час передачі частини коштів – 30 тис доларів США”, – йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що посадовець Полтавської облради отримав підозру. Депутат оформив собі службове відрядження до польського міста Бидгощ, але насправді поїхав в особистих справах до Португалії.



Джерело матеріала
loader
loader