"Боляче програвати такий матч": Костюк прокоментувала драматичну поразку на Олімпіаді-2024
"Боляче програвати такий матч": Костюк прокоментувала драматичну поразку на Олімпіаді-2024

"Боляче програвати такий матч": Костюк прокоментувала драматичну поразку на Олімпіаді-2024

Українська тенісистка Марта Костюк була за крок від виходу до півфіналу олімпійського тенісного турніру. У драматичній боротьбі українка поступилася хорватці Донні Векич.

Костюк: Побачимося в Лос-Анджелесі-2028

Попри поразку Марта знайшла сили підсумувати свій виступ на Іграх. 22-річна тенісистка подякувала українським уболівальникам за підтримку та пообіцяла зіграти на наступній Олімпіаді.

"Найбільша честь. Дякую від усього серця за вашу надзвичайну підтримку вчора ввечері. Звичайно, боляче програвати такий матч, але це частина гри, і я з нетерпінням чекаю того, що буде попереду.

Особлива подяка моїм уболівальникам з України, у ці важкі часи немає більшої радості, ніж бачити всі неймовірні повідомлення вашої підтримки.

Париж, дякую. Зараз ми точно друзі, і я вже з нетерпінням чекаю повернення на другий Slam цього року. Олімпіада… Побачимося в Лос-Анджелесі-2028! Продовжуємо танцювати. Слава Україні!", – написала Костюк.

У коментарях українську тенісистку підтримали ФК Шахтар, Надія Кіченок та численні вболівальники.

Достойний виступ Костюк на Олімпіаді

  • Нагадаємо, що Ігри в Парижі стали дебютними для Марти Костюк. Перша ракетка України стартувала з перемоги над чвертьфіналісткою Вімблдону Лулу Сун. У наступному раунді Марта перемогла француженку Клару Бюрель за підсумком двох сетів.
  • У 1/8 фіналу Костюк здобула вольову перемогу над Марією Саккарі з Греції. А у чвертьфіналі, який тривав три години, у боротьбі поступилася хорватці Донні Векич.
  • Крім того, Марта Костюк разом з Даяною Ястремською успішно зіграли проти польського дуету Ліннет / Росольська у парному розряді. На жаль, через виснажливий графік поєдинків українкам довелося знятися з турніру.
Теги за темою
Теніс
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader