Смачніше, ніж класичні: ситні курячі котлети з грибною начинкою для вечері
Смачніше, ніж класичні: ситні курячі котлети з грибною начинкою для вечері

Смачніше, ніж класичні: ситні курячі котлети з грибною начинкою для вечері

Домашні котлети можна готувати з будь-якого м'яса і навіть із овочів, риби, печінки, рису, крабових паличок. Для того, щоб курячі котлети були соковитими, додайте в них тертий кабачок або моркву.

Смачні, соковиті котлети

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних, ситних курячих котлет, з грибною начинкою.

Рецепт котлет

Інгредієнти:

  • 500 г фаршу курки/індички
  • 1 яйце
  • 1 морква
  • 1 цибуля
  • кріп петрушка
  • 1 ч. л. сухого часнику
  • сіль, перець
  • 2 ст. панірувальних сухарів

Начинка:

  • 250 р. печериць
  • 100 мл. вершків
  • 1 ст. борошна
  • кріп петрушка
  • сіль, перець
  • 100 г сиру

Спосіб приготування:

1. Спочатку обсмажте цибулю з морквою, солимо і перчимо, засмажка готова.

Овочева засмажка

2. У фарш додаємо яйце, засмажку, зелень, часник, перець, сіль, панірувальні сухарі і все добре перемішуємо до однорідності.

Готовий фарш

3. Вологими руками формуємо кульки і викладаємо на застелене пергаментом деко, робимо поглиблення.

4. Для начинки: обсмажуємо гриби, до них додаємо вершки, зелень, сіль, перець та борошно. Перемішуємо та загущаємо на низькому вогні.

Грибна начинка

5. Викладаємо начинку на котлети та посипаємо натертим сиром. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 30-35 хвилин.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Котлети по-київськи
  • Дієтичні котлети у духовці
  • Котлети в пароварці
Джерело матеріала
loader