На відміну від чоловіків, наші жінки б'ються на Олімпіаді як левиці
На відміну від чоловіків, наші жінки б'ються на Олімпіаді як левиці

На відміну від чоловіків, наші жінки б'ються на Олімпіаді як левиці

Певно це сексизм. Але 4 дні Олімпіади. Футболісти дають інтерв’ю перед грою, де гравець дивиться буквально в підлогу і говорить, що вони "будуть грати на характері". Він це говорить, буквально, - дивлячись в підлогу, дуже тихо, дуже повільно, погляд внікуди. В спортивній гімнастиці всі хлопці сиділи настільки "розплющені", тобто вони вже прийшли пригнічені, а потім ще й нарікали на судійство. Настільний теніс - наш гравець дає Інтерв‘ю і абсолютно відверто говорить, що коли побачив в списках свого суперника (Китай), то вирішив "розслабитися і отримувати задоволення від гри". 

Тобто не вигрібати по повній, не знайти спортивну злість, а просто він вже заочно програв китайцю.

Народ, а де спортивні психологи? Вони нашим явно дуже потрібні! 

А тим часом - дівчата б‘ються .. як я не знаю - левиці, тигриці, "батьківщини Матері". Кожний бій - як останній. Як основний. Так, в когось є медаль, хтось зійшов з дистанції. Але дівчата - вони демонструють жагу до перемоги. Вони відчувають всю відповідальність і історичність моменту. Ця стійкість. Не бачила в чоловічих виступах такого. Не можу зрозуміти цієї явної різниці, яку помічаю в психологічній підготовці до важливої спортивної події. Коли медалі - це ще один спосіб привернути увагу до нашої країни.

disclaimer_icon
Важливо: думка редакції може відрізнятися від авторської. Редакція сайту не відповідає за зміст блогів, але прагне публікувати різні погляди. Детальніше про редакційну політику OBOZREVATEL – запосиланням...
Джерело матеріала
loader
loader