Зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова поділилася рецептом відомого салату з домашнім соусом, який завдяки сиру та гірчиці виходить не лише яскравим, а й незабутнім.
Для приготування знадобляться:
Інгредієнти:
- 200 г салату ромен
- 200 г курячої грудки
- 100 г помідорів Черрі
- 40 г анчоусів
- 5 перепелиних яєць
- 20 г пармезану
- 30 г сухариків
Для соусу:
- 5 г анчоусів
- 1 зубчик чеснока
- 80 г оливкової олії
- 20 г пармезану
- 1 ч.л. гірчиця
- 10 г Вустерширського соусу
- 1 яйце
Приготування:
Курячі грудки наріжте невеликими шматочками і обсмажте на сковороді до готовності, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова. Потім остудіть і наріжте скибочками. Перепелині яйця зваріть круто, охолодіть і обдайте холодною водою, щоб було легше очистити. Очистіть їх і розріжте навпіл.
"Мастер Шеф" Литвинова додала, для соусу в блендері змішайте анчоуси, часник, оливкову олію, пармезан, гірчицю, Вустерширський соус та яйце. Збийте до однорідної маси. Листя салату Ромен вимийте, обсушіть і наріжте на дрібніші шматочки. Помідори Черрі розріжте навпіл.
Для подачі викладіть на тарілку листя салату, додайте шматочки курячої грудки, помідори Черрі, анчоуси, яйця перепелині і сухарики. Полийте соусом і посипте тертим пармезаном, радить "Мастер Шеф" Литвинова.
Останні новини України:
Краще шарлотки: рецепт запіканки з яблуком від переможниці "Зважені та щасливі".
Замість звичайного шашлику: "Мастер Шеф" Ярославський дав рецепт найсмачнішого м'яса.
Потрібно лише 10 хвилин: фіналістка "Мастер Шеф" дала рецепт смачної пасти з кабачка.