Переможниця шоу "Зважені та щасливі", дієтолог Юлія Науменко запропонувала українцям по-новому поглянути на моркву та приготувати з неї смачнющу закуску.
Зірка "Зважені та щасливі" розповіла, як приготувати морквяно-сирні такос – це чудовий варіант сніданку, особливо для тих, хто хоче схуднути. Для цього рецепту нам знадобиться:
- морква - 100 г
- сир твердий (до 30% жирності) - 50 г
- яйце - 1 шт.
- вівсянка плющена (перемелена) - 20 г
- олія оливкова - 1 ч.л.
- помідор - 100 г
- зелень - 20 г
Моркву та твердий сир переможниця "Зважені та щасливі" Юлія Науменко натирає на крупній тертці. Додаємо яйце, перемелену вівсянку та перемішуємо до однорідності.
На розігрітій пательні, змащеній оливковою олією, смажимо морквяні коржики. з обох боків до золотистої скоринки.
Для начинки нарізаємо помідор та змішуємо його з дрібно нарізаною зеленню. Готові морквяні коржики зірка "Зважені та щасливі" складає навпіл, як тако, всередину викладає начинку – і сніданок готовий.
Раніше зірка "Зважені та щасливі" Юлія Науменко також поділилася рецептом морквяного пирога без випікання.
Для цього змішуємо 20 г плющеної вівсянки, 100 г молока, 50 г натертої моркви, 1 ч.л. меду та 10 г маку. Цю суміш викладаємо в склянку. Зверху додаємо 50 г кисломолочного сиру, 10 г кокосової стружки та 20 г будь-яких горішків, окрім арахісу. На ніч відправляємо десерт у холодильник, а зранку насолоджуємося.
Останні новини України:
З таким маринадом малосольні огірки виходять неймовірно смачними та пікантними: новий рецепт.
Смачний сніданок за 15 хвилин: фіналістка "Мастер Шеф" поділилася простим рецептом.
Секрет смачних і соковитих відбивних: шеф-кухар дала простий рецепт маринаду.