Чоловік не повірив своїм очам, коли відкрив 17-річну банку кукурудзи
Чоловік не повірив своїм очам, коли відкрив 17-річну банку кукурудзи

Чоловік не повірив своїм очам, коли відкрив 17-річну банку кукурудзи

Гурман розповів про своє неймовірне відкриття на одному з тематичних форумів у Reddit, опублікувавши серію фотографій.

Люди часто викидають продукти, термін придатності яких вже давно минув, але один гурман дуже здивувався, коли відкрив баночку солодкої кукурудзи 17-річної давності — і вона досі була смачною. Про свій досвід він розповів на одному з тематичних форумів у Reddit.

"Знайшов під час прибирання стару банку кукурудзи з 2007 року, яка стояла у будинку моєї бабусі. Виявляється, вона дуже смачна! Пізніше відзвітуюсь, чи не отруївся!" — зазначив чоловік.

На одному з опублікованих фото зображена закрита баночка цукрової кукурудзи Green Giant, а на інших автор відкриває її та готує салат, демонструючи, що продукт досі має чудовий вигляд й начебто цілком придатний для споживання.

Банка кукурудзи 2007 року
Фото: Reddit | Damnthatsinteresting

Користувачі мережі у розділі коментарів почали активно ділитися своїми думками.

  • "Люди кажуть, що консерви ідеально підходять для апокаліптичних сценаріїв, бо можуть зберігатися десятиліттями. Впевнений, що з тобою все буде добре", — написав один з учасників обговорення.
  • Інший поцікавився: "О, чорт, я щойно побачив останній кадр, ти справді з'їв цю кукурудзу? Яка вона на смак?".
Чоловік відкрив консерву, термін придатності якої минув 17 років тому
Фото: Reddit | Damnthatsinteresting

За даними видання Business Waste, жителі Великої Британії щороку викидають 9,5 мільйонів тонн харчових відходів, втім деякі продукти ще можна їсти після закінчення терміну придатності.

Лікар-хірург Каран Радж, який часто ділиться порадами у TikTok, попереджає своїх підписників: "Перш ніж викидати їжу, переконайтеся, що ви правильно читаєте інформацію на етикетках. По-перше, є термін придатності — це для співробітників магазину, щоб знати, коли прибирати товар з полиць. Також виробник зазначає дату "Вжити до". Всупереч поширеній думці, це не визначає безпечність товару для споживання, а скоріше говорить про період, коли його смакові характеристики розкриваються найкраще.

Автор допису приготував салат
Фото: Reddit | Damnthatsinteresting

За словами Раджа, більшість консервів можна їсти від двох до п'яти років після цієї дати, якщо продукт зберігали у правильних умовах — в прохолодному та сухому місці.

Нагадаємо, раніше Фокус писав, що 35-річний Дейв Шеффілд та його 39-річна дружина Ерін з Буффало (США) познайомилися й покохали одне одного у, здавалося б, безнадійному місці. Жінка зустрілась поглядом зі своїм майбутнім чоловіком саме в той момент, коли він копався у горі сміття в пошуках чогось цінного.

А от сімейну пару Золтана Пінтера і Вероніку Майк зі Сток-он-Трента (Англія), яка хотіла навести лад у своєму районі, оштрафувала місцева рада на 1200 фунтів стерлінгів.

Теги за темою
фото продукти
Джерело матеріала
loader
loader