Назва цієї страви вже звучить досить цікаво та змушує зупинитись і почитати рецепт. А після цього виникає лишень одне бажання – приготувати попкорн з курки якнайшвидше.
Це дуже незвична страва, що готується надзвичайно просто. Як правильно приготувати попкорн з курки в Instagram розповів фудблогер Володимир Ярославський.
Інгредієнти
- Куряче філе – 500 гр
- Кефір густий – 130 мл
- Соус BBQ – 20 гр
- Копчена паприка
- Сухий часник
- Сіль
- Перець
- Соус ворчестер
Інгредієнти для паніровки
- Кукурудзяний крохмаль – 100 гр
- Пшеничне борошно – 70 гр
- Панірувальні сухарі – 30 гр
- Паприка
- Сіль
- Перець
- Сухий часник
- Цибуля
- Карі
- Куркума
Спосіб приготування
1. Куряче філе нарізаємо кубиком приблизно 2х2 см.
2. Додаємо спеції, сіль, спеції трішки соусу барбекю. Перемішуємо та відправляємо у холодильник мінімум на годину, а краще на ніч.
3. Готуємо паніровку. Змішуємо всі інгредієнти. Можна додавати й інші спеції на смаком.
4. Замариновані шматочки курки обкочуємо у борошні, і викладаємо на дошку або на решітку, щоб "підсохли". Залишаємо на 10 хвилин.
5. Обсмажуємо у фритюрі та подаємо до столу.
На OBOZ.UA є й інші рецепти страв з курки:
- Курка в тісті
- Тушкована курка
- Смажена курка