Подейкують, що справжні ліниві вареники – це страва, яку робить будь-хто, але не ти. Тому, сьогодні пропонуємо вам приготувати не справжні, але все одно ліниві вареники, які мають надзвичайний смак та точно сподобаються абсолютно всім.
Як приготувати ліниві вареники так, щоб вони ніколи не розвалювались та мали гарний зовнішній вигляд, в Instagram розповіла шеф-кухарка Ольга Мартиновська. Вона також показала, що саме слід додати до тіста, щоб страва вийшла надзвичайно смачною та вразила як дорослих, так і дітей.
Інгредієнти
- Кисломолочний сир 5-9% - 350 гр
- Яйце – 1 шт
- Цукор – 1 ст.л.
- Борошно кукурудзяне – 2 ст.л.
- Сіль – дрібка
Спосіб приготування
1. Ретельно перетираємо кисломолочний сир руками. Можна використовувати і сито, але при застосуванні рук структура лінивих вареників вийде набагато кращою.
2. Змішуємо всі інгредієнти в глибокій ємності.
3. Формуємо кульки.
4. Поміщаємо ліниві вареники у киплячу підсолену воду.
5. Після того, як вареники опинились на поверхні каструлі, варимо ще протягои 4-5 хвилин.
6. Дістаємо вареники з води та додаємо вершкове масло не шкодуючи.
На OBOZ.UA є й інші рецепти лінивих вареників:
- Солоні
- Солодкі
- Без яєць