Домашній крем-сир зі сметани: можна їсти вже на наступний день
Домашній крем-сир зі сметани: можна їсти вже на наступний день

Домашній крем-сир зі сметани: можна їсти вже на наступний день

Домашній крем-сир можна використовувати для приготування різноманітних бутербродів, запіканок та салатів. Зробити такий продукт власноруч буде значно корисніше, ніж купувати в магазині. До того ж, бюджетніше.

Ідея приготування домашнього крем-сиру зі сметани опублікована на сторінці фудблогерки Марини Фролової (marina frolova) в Instagram. Рецепт максимально простий.

Домашній крем-сир зі сметани: можна їсти вже на наступний день

Інгредієнти:

  • сметана-20% – 350 г
  • сметана 15% – 350 г
  • лимонний сік – 1 ч.л.
  • сіль – 0,5 ч.л.

Спосіб приготування:

Домашній крем-сир зі сметани: можна їсти вже на наступний день

1. У глибоку миску викладаємо сметану.

2. Додати лимонний сік.

3. Засипати сіль.

Домашній крем-сир зі сметани: можна їсти вже на наступний день

4. Все добре перемішати.

5. На порожню та суху ємність поставити друшляк.

Домашній крем-сир зі сметани: можна їсти вже на наступний день

6. Покласти щільну марлю.

7. Викласти на неї сметанкову масу, зав'язати.

Домашній крем-сир зі сметани: можна їсти вже на наступний день

8. Поставити зверху вантаж.

9. Відправити на добу в холодильник.

Домашній крем-сир зі сметани: можна їсти вже на наступний день

10. Після того, як доба пройшла, можна вживати сир.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Равіолі з сиром
  • Овочевий пиріг з цукіні, шинкою та сиром
  • Вареники з сиром
Джерело матеріала
loader