Як прибрати у ванній за одну хвилину: лайфхак від профі
Як прибрати у ванній за одну хвилину: лайфхак від профі

Як прибрати у ванній за одну хвилину: лайфхак від профі

Ванна кімната може стати справжнім розсадником плісняви. У темних та вологих умовах з недостатньою циркуляцією повітря грибкові спори розмножуються особливо швидко.

Експерти розповіли, як можна очистити ванну кімнату всього за 60 секунд. Мова не про конкретні засоби чи розчини для миття, а саме про метод прибирання.

Прибирання ванної кімнати потребує багато зусиль. Професійна прибиральниця Кендра Хеннесі поділилася кількома найкращими порадами, які допоможуть значно спростити процес. Цей метод передбачає переосмислення прибирання ванної кімнати більше як серії невеликих завдань, а не як однієї великої роботи – і це може зайняти лише 60 секунд.

Як прибрати у ванній за одну хвилину: лайфхак від профі

Одним із прикладів її методу є витирання раковини кожного разу після чищення зубів.

"Це займає у мене буквально менше хвилини, і тоді мені не доведеться раз на тиждень або раз на два тижні турбуватися про те, щоб видаляти всю зубну пасту, бруд і волосся, які потрапляють у злив", – зазначила фахівчиня.

Скло душової кабіни варто витерти одразу після того, як ви прийняли душ – знову ж таки, це займе близько 60 секунд. Регулярне очищення запобігає потраплянню неприємного мильного нальоту та слідів від води на скло, знижує ризик появи вапняного нальоту та грибкових спор.

Витерти пил з поличок можна ввечері, коли змиваєте макіяж перед сном. Ці невеликі завдання скорочують години часу на прибирання протягом тижня.

Виконуючи невеликі однохвилинні дії, можна запобігти накопиченню бруду та мікробів на поверхнях. Вам не доведеться витрачати весь вихідний день на прибирання, якщо ви правильно сплануєте свій час.

Раніше OBOZ.UA розповідав, що треба прибирати щодня, щотижня і щомісяця, щоб вдома було ідеально чисто.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело матеріала
loader