Кабачкова запіканка – це страва, що змусить вас нарешті полюбити цей овоч. Вона готується з того, що росте в кожного на городі, та й на ринку коштує зовсім не дорого. Тому, це не тільки смачна, але й бюджетна страва.
Як приготувати кабачкову запіканку, в Instagram розповіла фудблогерка Юлія Сенич. Виявляється, що нічого складного у її приготуванні немає.
Інгредієнти
- Кабачок – 1 шт
- Картопля – 2 шт
- Цибуля – 1 шт
- Морква – 2 шт
- Яйця – 3 шт
- Борошно – 3 ст.л.
- Розпушувач – 1 ч.л.
- Олія – 50 мл
- Твердий сир – 200 гр
- Сіль
- Перець
Спосіб приготування
1.Кабачок, картоплю і моркву натираємо на крупній терці і вичавлюємо зайву рідину.
2. Поєднуємо в глибокій посудині разом з подрібненою цибулею.
3. Додаємо яйця, борошно,сіль і натертий сир.
4. Додаємо розпушувач і олію. Добре перемішуємо.
5. Форму змащуємо олією і викладаємо тісто.
6. Відправляємо запіканку в розігріту до 200 градусів на 45-55хв.
7. За бажанням, зверху посипаємо сиром.
На OBOZ.UA є й інші рецепти запіканок:
- З родзинками
- З вермішелі
- З сиру