Кабачки з італійськими травами: як незвично приготувати сезонний овоч
Кабачки з італійськими травами: як незвично приготувати сезонний овоч

Кабачки з італійськими травами: як незвично приготувати сезонний овоч

Кабачки – це сезонний бюджетний овоч, з якого можна приготувати безліч страв. Найпопулярнішими із них є різноманітні закуски, рагу, запіканки та навіть варення. Але, якщо немає ні змоги, ні бажання проводити багато часу на кухні, то чому б просто не запекти кружальця кабачків, додавши до них улюблену приправу?

Як правильно та елементарно приготувати кабачки кружальцями, в Instagram розповіла фудблогерка з ніком smakoluk.ua. Вона стверджує, що найкраще цей овоч смакуватиме у поєднанні з італійськими травами та пармезаном.

Інгредієнти

  • Молоді кабачки невеликі – 3 шт
  • Олія – 2-3 ст.л.
  • Італійські трави – 1 ч.л.
  • Пармезан тертий – 3 ст.л.
  • Сухий часник – ½ ч.л.
  • Сіль
  • Перець

Спосіб приготування

1.Кабачки нарізаємо кільцями товщиною 7-8 мм.

Кабачки з італійськими травами: як незвично приготувати сезонний овоч

2.Додаємо олію та ретельно перемішуємо, щоб вона покрила кожен шматок.

3. Додаємо спеції та натертий пармезан. Ще раз перемішуємо.

Кабачки з італійськими травами: як незвично приготувати сезонний овоч

4. Відправляємо у попередньо розігріту до 170 градусів духовку або аерогриль на 15 хвилин. Кабачки повинні вийти аль денте.

На OBOZ.UA можна знайти багато інших рецептів кабачків:

  • Мариновані кабачки за 5 хвилин
  • Швидкі кабачки слайсами
  • Хрусткі мариновані кабачки
Джерело матеріала
loader
loader