Десерти без випікання – це чудова альтернатива різноманітним тортам, над приготуванням яких потрібно стояти годинами. Значно простіше буде взяти звичайне печиво, а також зробити простий крем, і смаколик для всієї родини готовий.
Ідея приготування торту без випікання з чотирьох інгредієнтів опублікована на сторінці відомого українського шеф-кухаря Ектора Хіменеса-Браво (hectorjimenezbravo) в Instagram.
Інгредієнти:
- згущене молоко – 440 г
- вершки 30% — 200 г
- лимонний сік — 80-100 г
- печиво
Спосіб приготування:
1. У блендері змішати згущене молоко, вершки та лимонний сік.
2. Збити до однорідної маси.
3. У форму викласти трохи крему на дно.
4. Зверху розмістити шар печива.
5. Повторити процедуру, створюючи 4-5 шарів.
6. Залишити десерт у холодильнику на 1-2 години для охолодження та просочення.
7. Перед подачею прикрасити цедрою лимону та лайму.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Кокосове печиво без борошна
- Вівсяне печиво без борошна
- Віденське печиво на жовтках і сметані