Нові подробиці смертельної автотрощі на Львівщині: з'явилися кадри моменту ДТП
Нові подробиці смертельної автотрощі на Львівщині: з'явилися кадри моменту ДТП

Нові подробиці смертельної автотрощі на Львівщині: з'явилися кадри моменту ДТП

Вчора,  17 липня, близько 10:10 год у селі Давидів на автодорозі «Мукачево-Івано-Франківськ-Львів» сталася ДТП за участі приміської маршрутки «Львів-Вибранівка» та автопоїзда.

За даними пресслужби ГУНП у Львівській області, водій маршрутного автобуса виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автопоїздом.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 17 липня, близько 10.10 на автодорозі «Мукачево-Івано-Франківськ-Львів» в межах села Давидів, Львівського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись маршрутний автобус «БАЗ» сполученням «Львів-Вибранівка» та автопоїзд «МАН». За кермом маршрутки перебував 38-річний жительміста Бібрка, автопоїздом керував мешканець Львівського району віком 27 років.

Фото: ГУНП у Львівській області

Внаслідок зіткнення загинули водій автопоїзда та троє пасажирок автобуса – усі мешканки Львівщини, двоє віком 71 та 64 роки, особу третьої загиблої встановлюють. Ще семеро осіб отримали тілесні ушкодження.

Серед травмованих – водій маршрутного автобуса та п’ятеро його пасажирів, а також чотирирічна дівчинка, пасажирка автопоїзда.

На місці події також працювали психологи Львівщини, які підтримували родичів загиблих.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Крім того, з'явилися кадри моменту ДТП.

Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.
Правоохоронці встановлюють обставини події.

Нові подробиці смертельної автотрощі на Львівщині: з'явилися кадри моменту ДТП - Фото 1

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Джерело матеріала
loader
loader