ТОП 5 портативних акумуляторів ємністю 50 000 мАг з Aliexpress: ціни, характеристики
ТОП 5 портативних акумуляторів ємністю 50 000 мАг з Aliexpress: ціни, характеристики

ТОП 5 портативних акумуляторів ємністю 50 000 мАг з Aliexpress: ціни, характеристики

До рейтингу увійшли потужні повербанки, здатні наситити не тільки дрібну електроніку, а й планшети з ноутбуками.

Портативні аккмумлятори не зайвим буде мати під рукою під час віялових відключень світла. Вони дадуть можливість залишатися на зв'язку і працювати, живлячи смартфони, ноутбуки і роутери. Про потужні повербанки з Aliexpress піде мова нижче.

Повербанк KONFULON 50 000 мАг має в своєму розпорядженні два USB порти і один порт Туре-С. Зарядити його можна через microUSB або Туре-С. Про рівень заряду сповістять світлодіоди. Також пристрій підтримує всі сучасні протоколи швидкого живлення. Корпус міцний, пластиковий, білого і чорного кольорів.

  • Ціна: 2180 грн.

Портативна батарея Chirich 70 000 мАг здатна живити гаджети тривалий період часу. Виробник пропонує повербанки ємністю від 20 000 мАг до 70 000 мАг в одному і тому ж дизайні. Чим більш ємний повербанк, тим він більший за розміром і вагою. Пристрій може заряджати 4 гаджети одночасно. Стан заряду виводиться на інформативний екран. Є підтримка швидкої зарядки до 66 Вт. Також пауербанк має ліхтарик і оснащений ручкою для зручності перенесення. Корпус тільки в білому кольорі.

  • Ціна: 1018 грн.

Повербанк Meiyulin на 50 000 мАг може заряджати 6 пристроїв одночасно — смартфони, навушники, смарт-годинник, фітнес-браслети, ноутбуки тощо. У комплект поставки входять кабелі Type-C і Lightning. Є стильний ліхтарик, інформативний дисплей, підтримка функції швидкої зарядки. Корпус чорного і помаранчевого кольорів, є шнурок і рукоять для підвішування і транспортування.

  • Ціна: 2840 грн.

Пауербанк Meiyulin 50 000 мАг привертає увагу дизайном корпусу. Він отримав від розробників підтримку PD до 100 Вт (максимальна напруга на виході 20 В, сила струму 5 А), інформативний дисплей, що відображає інформацію про рівень заряду павербанка, а також про роботу швидкої зарядки. Портативна батарея поставляється з двома кабелями Type-C і Lightning, є функція ліхтарика, рукоятка. Пристрій легко наситить не тільки смартфон, а й ноутбук.

  • Ціна: 2896 грн.

Повербанк Chirich ємністю 50 000 мАг і потужністю 100 Вт (завдяки підтримці протоколу PD) має в своєму розпорядженні два кабелі Type-C і Lightning, рукоятку, ліхтарик, здатність живити до 5 гаджетів одночасно, але без використання функції швидкої зарядки. Корпус пропонується у двох кольорах: чорному, помаранчевому.

  • Ціна: 1620 грн.

Раніше ми писали про те, що повербанки в Україні подорожчали і як змінилася їхня вартість. Деякі пауербанки подорожчали більш ніж на 50% з травня цього року. У матеріалі вказані ціни на Choetech B653, Baseus Bipow Digital Display 20W, Xiaomi Mi Power Bank 3, XO PB97 65W, Hoco J101A Astute 20000 mAh та ін. моделі.

Джерело матеріала
loader
loader