За виступ Монатіка на розкішному весіллі в Італії поплатилася барабанщиця - дівчину вигнали з гурту
За виступ Монатіка на розкішному весіллі в Італії поплатилася барабанщиця - дівчину вигнали з гурту

За виступ Монатіка на розкішному весіллі в Італії поплатилася барабанщиця - дівчину вигнали з гурту

Барабанниця Катерина Багінська лишлася місця роботи через те, що поїхала до Італії на виступ разом з Дмитром Монатиком, де ведучим весілля був Максим Галкін.

Барабанницю Катерину Багінську, яка співпрацює з Дмитром Монатіком та гуртом Renie Cares, виключили з команди через скандальний виступ дівчини зі співаком на віллі в Італії, де українська пара відсвяткувала розкішне весілля вартістю в близько 1 мільйон євро. Про це у себе на сторінці в Інстаграм повідомили засновниця гурту Renie Cares Ірина Панчук і саундпродюсер колективу Олександр Мусевич

Зокрема, мова йде про весілля українки Ангеліни Терської, яка разом зі своїм бойфрендом влаштувала гучні гуляння на віллі, яка знаходиться на березі італійського озера Комо, і запросила ведучим російського гумориста Максима Галкіна. Крім цього, на святкуванні гостей розважав і Дмитро Монатік, який офіційно перебуває в благодійному турі по США. Саме з Дмитром Монатиком на святкуванні побувала і Катерина Багінська, яка працює в команді артиста.

Того ж дня менеджери співака пояснили, що Дмитро виступав на весіллі у свій єдиний вихідний. Зробив він це для того, щоб примножити суму благодійного збору, який зараз веде артист. Щодо виступу з Максимом Галкіним, менеджери артиста заявили, що гуморист має ізраїльське громадянство і виступає проти війни в Україні. Сама ж нареченатеж не стала мовчати через хейт, який почав литися на неї у соціальних мережах. Ангеліна заявила, що вони з чоловіком зараз живуть за кордоном і підтримують Україну.

Натомість у ситуації постраждала не просто репутація барабанниці, а ще до всього дівчина втратила одне зі своїх місць роботи. Як заявив саундпродюсер Олександр Мусевич, вони поговорили з Катериною, яка пояснила, що не знала про подію, яка відбудеться, а по факту опинившись на місці, вимушена була виступити, оскільки була однією з музикантів.

Мусевич заявив, що знає про українську позицію Каті, однак, вважає, що таких помилок бути не повинно. Через це він і команда припиняють з нею співпрацю.

Нагадаємо, раніше ми писали, що зірка "Дизель Шоу" Олег Іваниця розповів, де служить.

Крім цього, Фокус писав, що чоловік телеведучої Тетяни Висоцькоївідповів, скільки триватиме війна.

Джерело матеріала
loader
loader