Печериці – це чудова альтернатива лісовим грибам. Вони продаються у кожному магазині за доступною ціною та не потребують багато часу на приготування. Саме тому їх можна назвати одними із найпопулярніших грибів.
Фудблогерка з ніком katia cooking в Instagram розповіла, як приготувати печериці у вершковому соусі так, щоб вони смакували всім. Ця страва стане ідеальним доповненням будь-якого гарніру.
Інгредієнти
- Печериці маленькі– 300 гр
- Помідори чері – 100 гр
- Вершки 33-38% - 200 мл
- Сіль
- Перець
- Приправа до грибів
- Сир моцарела або чедер – 100 гр
- Зелень
Спосіб приготування
1. Гриби промиваємо та обсмажуємо на середньому вогні до золотавості.
2. Помідори розрізаємо навпіл та додаємо до грибів.
3. Обсмажуємо все разом періодично помішуючи протягом 5 хвилин.
4. Вершки змішуємо з усіма спеціями та добре розмішуємо. Додаємо до грибів.
5 Перемішуємо та тушкуємо протягом 7-10 хвилин постійно помішуючи.
6. Сир натираємо на терці та викладаємо на пательню.
7. Додаємо зелень та тушкуємо ще 2-3 хвилини.
На OBOZ.UA є й інші страви з печериць:
- Печериці з часником на сковороді
- Грибний соус
- Грибний суп