Запечене куряче філе, яке просто тане у роті: з чим приготувати соковите м'ясо
Запечене куряче філе, яке просто тане у роті: з чим приготувати соковите м'ясо

Запечене куряче філе, яке просто тане у роті: з чим приготувати соковите м'ясо

В самостійному вигляді куряче філе виходить достатньо сухим. Але таке дієтичне м'ясо достатньо приготувати з соковитою начинкою. Смак страви вас приємно здивує.

Ідея приготування соковитого курячого філе в духовці опублікована на сторінці marafon18_6 в Instagram. Вийде ще й дуже ситно.

Запечене куряче філе, яке просто тане у роті: з чим приготувати соковите м'ясо

Інгредієнти:

  • філе куряче – 450 г.
  • броколі – 110 г.
  • шинка – 85 г.
  • сир твердий – 30 г.
  • сир вершковий – 80 г
  • перець болгарський – 60 г
  • олія – 1 ст. л.
  • сіль, перець, паприка, часник, трави – за смаком.

Спосіб приготування:

1. Розрізати філе навпіл.

2. Накриваємо харчовою плівкою, добре відбиваємо.

Запечене куряче філе, яке просто тане у роті: з чим приготувати соковите м'ясо

3. Змішати олію з сіллю і спеціями.

4. Нанести маринад на м’ясо.

Запечене куряче філе, яке просто тане у роті: з чим приготувати соковите м'ясо

5. Залишити маринуватися на 20 хвилин.

6. Відварити броколі (близько 2 хвилин), занурити на декілька секунд у холодну воду.

Запечене куряче філе, яке просто тане у роті: з чим приготувати соковите м'ясо

7. Шинку і перець нарізати дрібним кубиком.

8. Сир натерти.

9. Все змішати, заправити вершковим сиром, посолити, поперчити.

10. Дно і бортики форми вкрити м’ясом, викласти начинку, накрити м’ясом.

11. Відправляємо в розігріту духовку на 40 хвилин, температура – 180 градусів.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Салат із філе курки
  • Шашлик із курячого філе
  • Смажене куряче філе в соєвому соусі
Джерело матеріала
loader
loader