Принцеса Вельська прибула на фінал Вімблдону
Принцеса Вельська прибула на фінал Вімблдону

Принцеса Вельська прибула на фінал Вімблдону

Принцеса Вельська Кетрін у неділю прибула на чоловічий фінал Вімблдонського тенісного турніру – це друга її поява на публіці після того, як у неї діагностували рак.

Про це повідомляє Sky News, передає Укрінформ.

До принцеси приєдналися її донька принцеса Шарлотта та сестра Піппа.

Вони будуть спостерігати за матчем між чинним чемпіоном іспанцем Карлосом Алькарасом і сербським тенісистом Новаком Джоковичем в королівській ложі Центрального корту.

Принцеса Вельська прибула на фінал Вімблдону - Фото 1

Кетрін Міддлтон патронує Всеанглійський клуб з 2016 року, і в її церемоніальні обов'язки входить вручення трофея переможцю після кожного фіналу чоловічого та жіночого одиночного розряду.

Водночас зазначається, що принцеса Кетрін не була присутня на суботньому жіночому фіналі між італійкою Жасмін Паоліні та чешкою Барборою Крейчиковою.

Чоловік Кетрін, принц Вільям не буде присутній на церемонії, оскільки спостерігатиме за футбольним фіналом між Англією та Іспанією на Чемпіонаті Європи як президент Англійської футбольної асоціації.

Принцеса Вельська прибула на фінал Вімблдону - Фото 2

Як повідомляв Укрінформ, принцеса Вельська оголосила в березні, що в неї діагностували рак. Раніше Кенсінгтонський палац заявив, що вона перенесла операцію на черевній порожнині, після чого вона дізналася про рак.

Уперше Кетрін з’явилася на публіці після оголошення діагнозуна церемонії святкування 75-річчя короля Чарльза в червні. Тоді вона повідомила, що має «значний прогрес», але її «лікування триватиме ще кілька місяців».

Фото: PA

Теги за темою
Хвороба
Джерело матеріала
loader
loader