Святковий салат "Буніто" з корейською морквою та куркою: як приготувати
Святковий салат "Буніто" з корейською морквою та куркою: як приготувати

Святковий салат "Буніто" з корейською морквою та куркою: як приготувати

"Буніто" – святковий салат, який готується значно простіше за класичні "Олів'є" та "Шубу", але виглядає не менш ефектно. Він, до того ж, ще й дуже бюджетний, адже знадобиться всього 4 інгредієнти. Всі вони чудово доповнюють один одного.

Ідея приготування салату "Буніто" опублікована на сторінці фудблогерки з ніком blogini_kyxni в Instagram. Салат буде смачнішим, якщо його залишити на деякий час просочитись.

Святковий салат ''Буніто'' з корейською морквою та куркою: як приготувати

Інгредієнти:

  • куряче філе – 2 шт. (зварити заздалегідь)
  • корейська морква – 200-300 г
  • яйця варені – 5 шт.
  • сир – 300 г

Спосіб приготування:

Святковий салат ''Буніто'' з корейською морквою та куркою: як приготувати

1. Для першого шару куряче філе порізати кубиками.

2. Натерти жовтки та половину сиру натерти великій тертці.

Святковий салат ''Буніто'' з корейською морквою та куркою: як приготувати

3. Все перемішати з майонезом і викласти на дно форми.

4. Другим шаром викласти корейську моркву.

5. Змастити трошки майонез.

Святковий салат ''Буніто'' з корейською морквою та куркою: як приготувати

6. Третім шаром білки і залишок сиру потерти на дрібну терку.

7. Викласти верхній шар, добре прим'яти виделкою.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Салат з корейською морквою та консервованою кукурудзою
  • Салат зі шлунками і корейською морквою
  • Салат з печінкою і корейською морквою
Джерело матеріала