"Буніто" – святковий салат, який готується значно простіше за класичні "Олів'є" та "Шубу", але виглядає не менш ефектно. Він, до того ж, ще й дуже бюджетний, адже знадобиться всього 4 інгредієнти. Всі вони чудово доповнюють один одного.
Ідея приготування салату "Буніто" опублікована на сторінці фудблогерки з ніком blogini_kyxni в Instagram. Салат буде смачнішим, якщо його залишити на деякий час просочитись.
Інгредієнти:
- куряче філе – 2 шт. (зварити заздалегідь)
- корейська морква – 200-300 г
- яйця варені – 5 шт.
- сир – 300 г
Спосіб приготування:
1. Для першого шару куряче філе порізати кубиками.
2. Натерти жовтки та половину сиру натерти великій тертці.
3. Все перемішати з майонезом і викласти на дно форми.
4. Другим шаром викласти корейську моркву.
5. Змастити трошки майонез.
6. Третім шаром білки і залишок сиру потерти на дрібну терку.
7. Викласти верхній шар, добре прим'яти виделкою.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Салат з корейською морквою та консервованою кукурудзою
- Салат зі шлунками і корейською морквою
- Салат з печінкою і корейською морквою